Injektiohoidot

Botuliini -hoidot


Botuliinilla voidaan tehokkaasti hoitaa migreeniä, liikahikoilua, hampaiden narskuttelua ja ilmeryppyjä.

Liikahikoiluun annettuna botuliinihoidosta saa KELA-korvauksen.

Lihakseen ruiskutettavan botuliinin vaikutus kestää noin neljä-kuusi kuukautta ja sen jälkeen hoidon voi tarvittaessa uusia.

Botuliini ruiskutetaan paikallisesti lihakseen pienellä neulalla, joten toimenpide on lähes kivuton. Hoitoa ei tehdä raskauden ja imetyksen aikana.

Tulokset pysyvät pidempään jos alkuun käy useammin hoidoissa. Silloin lihas ei pääse vahvistumaan hoitokertojen välillä.RestylaneJuonteiden ja ryppyjen tasoittaminen kudosten tilavuutta lisäämällä voi muuttaa ulkonäköä merkittävästi. RESTYLANE on tapa antaa kasvoille nuorennushoitoa, ilman keholle vieraita aineita.

Käsiteltäessä ryppyjä ja juonteita RESTYLANEa ruiskutetaan ihoon pieniä määriä erittäin ohuella neulalla. Ihoon ruiskutettu geeli lisää rypynalaisen kudoksen tilavuutta, jolloin iho kohoaa ja ryppy tasoittuu. Tulokset näkyvät välittömästi. RESTYLANE-käsittely käy nopeasti ja helposti, eikä siitä jää kasvoihin arpia eikä muita jälkiä.

Kivunlievitys


Ryppyjen käsittelyä varten ei aina tarvita kivunlievitystä, mutta halutessasi voit luonnollisesti sitä saada. Puudutuksen saa tarpeen mukaan.

Vaikutuksen kesto


RESTYLANElla tehdyn ryppyjen tasoituksen vaikutukset kestävät pitkään, mutta eivät pysyvästi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on aina mahdollisuus muuttaa ulkonäköäsi. Vaikutusten kesto on hyvin yksilöllistä, siihen vaikuttavat monet tekijät, kuten ikä, ihotyyppi, elämäntavat ja lihasaktiivisuus sekä injektiotekniikka. Kokemusten mukaan RESTYLANEn vaikutukset voivat kestää jopa vuoden ajan tai sen ylikin. Useimmat potilaat valitsevat uudelleenkäsittelyn kuudesta kahteentoista kuukauden kuluttua ensimmäisestä käsittelystä.

Päätät itse ulkonäöstäsi


Kasvosi muuttuvat jatkuvasti. Säilytät kauneutesi parhaiten, kun arvioit silloin tällöin, tarvitaanko uusintakäsittelyä. RESTYLANEa käyttäessäsi voit aina itse päättää, miltä näytät. Voit jatkaa samaan tapaan tai vaihtaa käsittelyjen yhdistelmää. Käsittely voidaan uusia niin usein kuin haluat.
RESTYLANE on ollut markkinoilla vuodesta 1996 eli 15 vuotta. Sillä on tehty jo 15 miljoonaa toimenpidettä.

Pitkäkestoinen, mutta ei pysyvä


Yksi RESTYLANEn merkittävimmistä eduista on, että sen vaikutukset kestävät pitkään olematta kuitenkaan pysyviä. Toisin kuin pysyviä käsittelyjä tai implantteja käytettäessä, sinulla on RESTYLANEa käyttäessäsi aina mahdollisuus arvioida hoidon tarve uudelleen, kun edellisen hoidon vaikutukset ovat hävinneet. RESTYLANEa käyttäessäsi voit jatkaa samanlaisilla hoidoilla tai vaihtaa tyyliä. Käsittely voidaan uusia niin usein kuin haluat.

Ei eläinperäinen


Koska RESTYLANE ei sisällä mitään eläinperäisiä aineksia, et voi saada siitä allergisia reaktioita. Toisin kuin muut ruiskutettavat ryppyjen tasoitukseen ja huulien muotoiluun käytettävät tuotteet (kuten lehmän ihosta saatava kollageeni tai kukon heltasta saatava hyaluronihappo), RESTYLANE ei sisällä mitään eläinperäistä. Toisin sanoen, sen käyttöön ei myöskään sisälly eläinperäisten sairauksien tartuntavaaraa, eikä siis mitään allergiavaaraa, vaikka olisitkin allerginen esim. naudanlihalle, kanalle ja munalle.

Ainutlaatuinen tuote


RESTYLANE on ainoa NASHAa, eli ei eläinperäistä stabiloitua hyaluronihappoa sisältävä ruiskutettava kauneuskäsittelytuote.
Kun RESTYLANE hajoaa, se korvautuu vedellä. Kun RESTYLANE on täysin absorboitunut, se muuttuu vedeksi ja häviää elimistöstäsi jälkiä jättämättä. Lisää tietoa RESTYLANEsta löydät myös valmistajan kotisivuilta osoitteesta www.restylane.fi.

Kuvia ennen ja jälkeen


Kuvia ennen ja Restylane -hoitokerran jälkeen. Näet kuvat isompana klikkaamalla pikkukuvaa.

Huulien muotoilu – uudistunut Restylane LipHalusit sitten lisätä pyöreyttä tai täyteläistä pehmeyttä, Restylane Lip antaa sinulle toivotun tuloksen. Vastuttamattoman pehmeät huulet eivät ole vain nuorten ja geneettisesti onnekkaiden oikeus, ne kuuluvat kaikille.

Restylane Lip hoidoista


Uudet ja innovatiiviset Restylane Lip -tuotteet on räätälöity luomaan hienovarainen, mutta huomattava ja ennenkaikkea luonnollinen tulos, onpa sitten tarkoituksesi lisätä volyymia tai vain muokata pehmeyttä.

Restylane huulituotteilla voi lisätä tilavuutta hienovaraisesti, tehdä huulista entistä pehmeämmät ja sileämmät, sekä palauttaa huulten luonnollisen kosteustasapainon. Jopa pienet muutokset saavat aikaan ison eron.

Restylane Lip on pehmeä ja myötäävä geeli. Se korvaa huulista iän myötä hävinneen hyaluronihapon, pitää huulet täyteläisinä ja säilyttää niiden muodon.
Huulesi näyttävät käsittelyn jälkeen houkuttelevimmilta. Hoito tekee niistä terveemmän, pehmeämmän ja kosteamman tuntuiset. Restylane Lipillä tehty huulien kohennus estää myös huulipunan tuhraantumisen huulirajalla.

Toimenpiteestä


Huulien muotoilu tehdään yleensä kahdessa vaiheessa - tilavuus ja huulirajan muotoilu. RESTYLANEa ruiskutetaan ylä- ja/tai alahuulen alle, jolloin suusta tulee näkyvämpi ja huulista täyteläisemmät. Käsittely täydennetään usein huulirajaa pitkin tehtävällä injektiolla, mikä parantaa huulien muotoa. Selkeämpi huuliraja nuorentaa ja kaunistaa. Nenää kohti menevät linjat (philtrum) voidaan korostaa ruiskuttamalla niihin geeliä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytetään useimmiten näiden kahden käsittelyn yhdistelmää.

Kivunlievitys


Huulien käsittelyn yhteydessä käytetään lähes aina paikallispuudutusta, silloin käsittely on kivuton.

Vaikutuksen kesto


Aineen ruiskutuksen jälkeen huulissa esiintyy yleensä vähän turvotusta. Siksi välittömästi käsittelyn jälkeen näkyvä tulos ei välttämättä ole lopullinen. (Turvotus häviää yleensä muutamassa päivässä tai viimeistään viikossa.) Halutun tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme täydennyskäsittelyä kahdesta neljään viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Se lisää käsittelyn vaikutusten pysyvyyttä.

Tuoteinformaatio


Uudet huulituotteet Restylane Lip Volume ja Restylane Lip Refresh on molemmat suunniteltu parantamaan huulen herkän kudoksen yhdistämistä, kuin myös vastustamaan nopeaa poistumista kudoksesta.

RESTYLANE LIP VOLUME
Uusin lisä Restylane täyteaineiden tuotesarjaan. Restylane Lip Volume on suunniteltu lisäämään volyymia sekä huuliin, että muotoilemaan huulten rajoja.

RESTYLANE LIP REFRESH
Lisää kosteustasapainoa ja virkistää huulia. Tämä uusin lisä Restylane skinbooster tuotesarjaan on suunniteltu erityisesti huulille. Se luo virkistyneen ilmeen parantuneella loisteella. Huulten terävyys ja muoto paranee ilman suurta tarvetta volyymin muutokseen.

Kuvia ennen ja jälkeen


Kuvia ennen ja Restylane -hoitokerran jälkeen. Näet kuvat isompana klikkaamalla pikkukuvaa.

Uutuus Restylane Vital – ihosi hyvinvointiin


Restylane Vital on uusi tuote, joka on yhtä luonnollinen kuin sinä. Puhdas kristallinkirkas geeli, joka sisältää samanlaista hyaluronihappoa kuin oman kehomme tuottama.

Kun Restylane Vitalia ruiskutetaan ihon alle, se kiinteyttää ja vahvistaa ihoa saaden sen näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta, terveemmältä ja nuorekkaammalta.

Ikääntyessämme kehomme tuottaa entistä vähemmän hyaluronihappoa, mikä vähentää ihomme joustavuutta ja elinvoimaisuutta. Hyaluronihappo sitoo vettä, kosteuttaa ihoa ja pitää sen raikkaana, kiinteänä ja terveenä. Restylane Vital hoitaa kuntoon kasvosi, mutta sen nuorentava vaikutus on niin tehokas, että sitä voidaan käyttää myös kaulan, dekolteen ja kämmenien ihossa.

Restylane Vital antaa ihollesi luonnollista elinvoimaa, joka siirtyy koko olemukseesi. Sen lisäksi, että näytät terveemmältä ja nuoremmalta myös tunnet itsesi pirteäksi ja itsevarmaksi. Restylane Vitalissa ei ole mitään lisäaineita ja se on valmistettu ei eläinperäisestä lähteestä, minkä ansiosta käsittely on turvallinen ja luonnollinen. Käsittely kosteuttaa ihoasi ja lisää sen kimmoisuutta ja kiinteyttä ja saa sinut näyttämään luonnollisen raikkaalta ja nuorekkaalta. Restylane Vital tehdään sarjahoitona kerran kuukaudessa, yhteensä kolme hoitokertaa.

Kuvia ennen ja jälkeen


Kuvia ennen ja kolmen Restylane -hoitokerran jälkeen. Näet kuvat isompana klikkaamalla pikkukuvaa.

Ennen ja Restylane-hoidon jälkeen Ennen ja Restylane-hoidon jälkeen Ennen ja Restylane-hoidon jälkeen Ennen ja Restylane-hoidon jälkeen Ennen ja Restylane-hoidon jälkeen Ennen ja Restylane-hoidon jälkeenPlasmageeli juonteiden täyttöön ja kudosten nuorentumiseenAutologinen solujen siirto eli plasmageeli juonteiden täyttöön ja kudosten nuorentumiseen on uusi upea menetelmä jonka avulla ihoasi voidaan nuorentaa sekä uudistaa käyttämällä oman veresi ainesosaa - plasmaa.

Nämä veren ainesosat muodostavat nimen PRP, suomennettuna verihiutaleplasma. PRP fraktio sisältää verihiutaleita, kantasoluja ja kasvutekijöitä. Kun niitä ruiskutetaan ihoosi, nämä edellä mainitut ainesosat tuottavat uutta kollageenia injektioalueella. Omien siirrettyjen solujen aiheuttama prosessi johtaa pitkäaikaiseen ihon kudosten nuorentumiseen. Tämä tekniikka on ollut jo pitkään käytössä mm. plastiikkakirurgiassa, hammashoidossa ja ortopediassa.

Ennen varsinaista toimenpidettä sinulta otetaan verta 10-20 ml veriputkeen. Verinäytteen otto on täysin samanlainen kuin yleensäkin laboratoriossa otettava verinäyte. Sen jälkeen erottelemme verestä plasman eli fraktiot. Tässä menee noin 15 minuuttia jonka jälkeen plasma ruiskutetaan ihon pinnan alle niihin alueisiin, joissa on juonteita tai ryppyjä, tai ihosta on kudos vähentynyt. Hoidon jälkeen Tulokset näkyvät heti. Hoidon myötä ihosi nuorentuu ja vahvistuu asteittain.

Hoidon tulokset ovat hyvin pitkäkestoisia, jopa 1-1,5 vuotta. Täydentäviä hoitoja suositellaan hoidon ylläpitämiseksi. Hoidossa ei siis käytetä mitään ulkopuolista ainetta, vain omaa plasmaasi.

Tässä hoitomenetelmässä otetaan huomioon kaikki elimistön paranemiseen liittyvät mekanismit. Esimerkiksi haavojen paranemisessa monet verisolut tulevat haavan, kuten verihiutaleet. Eli hoito on hyvin luonnollinen ja komplikaatioita ei tarvitse pelätä vierasaineiden suhteen, koska kaikki on kehosi omia tuotteita.

Hoidettavat alueet  • Silmien ympäristön juonteet ja tyhjentyneet kudokset

  • Otsan juonteet

  • Suun ympäristön juonteet ja huulten täyteläistäminen

  • Koko kasvojen ja kaulan alue

  • KädetHoitoa ei voida tehdä verenohennushoidon aikana (Marevan tai hepariini) tai jos sinulla on joku seuraavista sairauksista:

  • Yleisinfektio

  • Trombosytopenia

  • Verihiutalesairaudet

  • Krooninen maksasairaus

  • Verihiutaleiden vähyys eli trombosytopenia