Injektiohoidot

Kaikissa täyteainehoidoissa korostetaan vain hoidettavan omia luonnollisia kasvonpiirteitä, joille ikääntyminen on tehnyt muutoksia kasvoihin. Hoidolla ei yritetä muuttaa omia piirteitä tai tehdä eri näköistä.

Muutokset ovat hyvin luonnollisia, eikä kukaan tiedä sinun ottaneen hoitoja ellet itse kerro asiasta. Yleensä ihmiset vain kiinnittävät huomion piristyneeseen ja raikastuneeseen ulkonäköön.

Restylanen uusimmassa kampanjassa esitellään tästä todisteena kaksosia, joista toinen on hoidettu Restylanella. Näet kuvat isompana klikkaamalla pikkukuvaa.Kun tulet hoitoon, teemme yhdessä sinun kanssasi arvion hoidon tarpeesta ja voimme tehdä myös hoitosuunnitelman. Silloin ei tarvitse hoitaa kaikkea kerralla. Täyteaineiden jälkeen pystyt ilmeilemään normaalisti, koska ne eivät vaikuta kasvojen mimiikkaan. Tämänkin vuoksi lopputulos on todella luonnollinen.

Ennen hoitoon menoa kannattaa aina selvittää toimenpiteen tekijän ammattitaito ja koulutus, sekä mitä täyteainetta hän käyttää. Näin vältyt helpommin mahdollisilta komplikaatioilta ja saat varmasti upean lopputuloksen.

Botuliini -hoidotBotuliini on hyvä ja tehokas yläkasvojen ryppyihin. Näistä esimerkkinä otsan horisontaaliset juonteet, sibeliusjuonteet ja silmien ympärille ilmestyvät juonteet.

Botuliinilla ei täytetä mitään, vaan sillä relaksoidaan lihaksia injektoimalla aine lihakseen hyvin pienellä neulalla lähes kivuttomasti. Tulos on pirteä ja luonnollinen oikein tehtynä.

Botuliinia on käytetty vuosikymmenien ajan mm spastisuuden hoidossa. Sillä saadaan myös upeita tuloksia migreenin hoidossa, hampaiden narskuttelussa ja yllättävän monia häiritsevän liikahikoilun hoidossa.

Vaikutuksen kesto


Botuliinin vaikutus kestää noin 4-6 kuukautta ja sen jälkeen hoidon voi tarvittaessa uusia.

Tulokset pysyvät pidempään jos alkuun käy useammin hoidoissa. Silloin lihas ei pääse vahvistumaan hoitokertojen välillä.Restylane -hoidot

Juonteita ja uurteita täytetään turvallisesti hyaluronihapolla. Markkinoiden eniten tutkittu ja käytetty tuote on ruotsalainen Restylane. Se on laboratoriossa kehitetty valmiste, jonka kemiallinen koostumus on lähinnä kehon omaa hyaluronihappoa.

Kehossamme on omasta takaa hyaluronihappoa, mm. silmissä, lihaksissa, nivelissä ja ihossa.
Ikääntyessämme hyaluronihapon koostumus muuttuu, eikä se silloin pysty enää sitomaan yhtä hyvin kosteutta. Hyaluronihappo juonteen häivyttämisen lisäksi myös kosteuttaa ihoa sisältä päin, sekä parantaa ihon rakennetta. Hyöty on siis paljon muutakin kuin juonteen häivytys.

Markkinoilla on tänä päivänä noin 2000 eri täyteainetta, sen vuoksi kannattaa perehtyä aineeseen jota on ottamassa. On olemassa paljon halpoja hyaluronihappovalmisteita, joissa hyaluronihappo on otettu esimerkiksi kukon heltasta ja virtahevon nahasta. Halpaa, mutta ei niin turvallista. Eläinproteiini lisää komplikaatioriskiä.

Restylane ei siis sisällä mitään eläinperäistä vaan on valmistettu nashateknologialla. Nasha= ei eläinperäinen stabiloitu hyaluronihappo. Tämä tekee siitä turvallisen. Restylane käyttää vuosittain suuret summat tuotekehittelyyn ja tutkimukseen, tällä turvataan asiakkaalle laadukas ja turvallinen tuote.

Restylane hoitoja on tehty ympäri maailmaa jo yli 20 miljoonaa, tämäkin kertoo aineen turvallisuudesta ja suuresta suosiosta. Restylane tuotesarjaan kuuluu paljon eri tuotteita, joka juonteeseen oma paksuus. Aine siis valitaan aina asiakkaan, juonteen kohdan ja syvyyden perusteella. Tämä varmistaa hyvän pysyvyyden.

Toimenpiteestä ja kivunlievitys


Restylane toimenpiteet tehdään pienellä steriilillä neulalla hyvin kivuttomasti. Aineissa on myös puudute valmiina, tosin jos tahdot hoidon ilman lidocaiinia eli puudutetta, sekin on mahdollista.

Vaikutuksen kesto


Jos hoidon uusii siinä vaiheessa, kun ainetta on vielä jonkin verran jäljellä edellisestä hoidosta niin hoidon kesto pitenee. Yleensä hoidon vaikutus kestää noin 6-18 kuukautta, riippuen hoidettavasta alueesta.

Jos et uusi hoitoa, hyaluronihappo liukenee vähitellen pois.

Restylane tuoteperhe:
 • Restylane 1ml pieniin juonteisiin, esim. nasolabiaalijuonne ja sibeliusjuonne

 • Restylane Lip 1ml Huulten täyteläistämiseen ja suunpielien kohottamiseen

 • Restylane perlane 1ml syvempiin juonteisiin esim. nasolabiaalijuonteissa ja sibeliusjuonteissa

 • Restylane Skinboosters (Vital) 1ml Ihon kokonaisvaltaiseen kosteutukseen ja kiinteytykseen

 • Restylane Sub-q 2ml Poskipäiden ja leukalinjan kohottamiseen, tällä saadaan kasvoihin upea ryhti takaisinKuvia ennen ja jälkeen


Kuvia ennen ja Restylane -hoitokerran jälkeen. Näet kuvat isompana klikkaamalla pikkukuvaa.

Huulien muotoilu – Restylane LipHalusit sitten lisätä pyöreyttä tai täyteläistä pehmeyttä, Restylane Lip antaa sinulle toivotun tuloksen. Vastuttamattoman pehmeät huulet eivät ole vain nuorten ja geneettisesti onnekkaiden oikeus, ne kuuluvat kaikille.

Restylane Lip hoidoista


Uudet ja innovatiiviset Restylane Lip -tuotteet on räätälöity luomaan hienovarainen, mutta huomattava ja ennenkaikkea luonnollinen tulos, onpa sitten tarkoituksesi lisätä volyymia tai vain muokata pehmeyttä.

Restylane huulituotteilla voi lisätä tilavuutta hienovaraisesti, tehdä huulista entistä pehmeämmät ja sileämmät, sekä palauttaa huulten luonnollisen kosteustasapainon. Jopa pienet muutokset saavat aikaan ison eron.

Restylane Lip on pehmeä ja myötäävä geeli. Se korvaa huulista iän myötä hävinneen hyaluronihapon, pitää huulet täyteläisinä ja säilyttää niiden muodon.
Huulesi näyttävät käsittelyn jälkeen houkuttelevimmilta. Hoito tekee niistä terveemmän, pehmeämmän ja kosteamman tuntuiset. Restylane Lipillä tehty huulien kohennus estää myös huulipunan tuhraantumisen huulirajalla.

Toimenpiteestä


Huulien muotoilu tehdään yleensä kahdessa vaiheessa - tilavuus ja huulirajan muotoilu. RESTYLANEa ruiskutetaan ylä- ja/tai alahuulen alle, jolloin suusta tulee näkyvämpi ja huulista täyteläisemmät. Käsittely täydennetään usein huulirajaa pitkin tehtävällä injektiolla, mikä parantaa huulien muotoa. Selkeämpi huuliraja nuorentaa ja kaunistaa. Nenää kohti menevät linjat (philtrum) voidaan korostaa ruiskuttamalla niihin geeliä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytetään useimmiten näiden kahden käsittelyn yhdistelmää.

Kivunlievitys


Huulien käsittelyn yhteydessä käytetään lähes aina paikallispuudutusta, silloin käsittely on kivuton.

Vaikutuksen kesto


Aineen ruiskutuksen jälkeen huulissa esiintyy yleensä vähän turvotusta. Siksi välittömästi käsittelyn jälkeen näkyvä tulos ei välttämättä ole lopullinen. (Turvotus häviää yleensä muutamassa päivässä tai viimeistään viikossa.) Halutun tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme täydennyskäsittelyä kahdesta neljään viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Se lisää käsittelyn vaikutusten pysyvyyttä.

Kuvia ennen ja jälkeen


Kuvia ennen ja Restylane -hoitokerran jälkeen. Näet kuvat isompana klikkaamalla pikkukuvaa.

Restylane Vital – ihosi hyvinvointiin


Restylane Vital on puhdas kristallinkirkas geeli, joka sisältää samanlaista hyaluronihappoa kuin oman kehomme tuottama.

Kun Restylane Vitalia ruiskutetaan ihon alle, se kiinteyttää ja vahvistaa ihoa saaden sen näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta, terveemmältä ja nuorekkaammalta.

Ikääntyessämme kehomme tuottaa entistä vähemmän hyaluronihappoa, mikä vähentää ihomme joustavuutta ja elinvoimaisuutta. Hyaluronihappo sitoo vettä, kosteuttaa ihoa ja pitää sen raikkaana, kiinteänä ja terveenä. Restylane Vital hoitaa kuntoon kasvosi, mutta sen nuorentava vaikutus on niin tehokas, että sitä voidaan käyttää myös kaulan, dekolteen ja kämmenien ihossa.

Restylane Vital antaa ihollesi luonnollista elinvoimaa, joka siirtyy koko olemukseesi. Sen lisäksi, että näytät terveemmältä ja nuoremmalta myös tunnet itsesi pirteäksi ja itsevarmaksi. Restylane Vitalissa ei ole mitään lisäaineita ja se on valmistettu ei eläinperäisestä lähteestä, minkä ansiosta käsittely on turvallinen ja luonnollinen. Käsittely kosteuttaa ihoasi ja lisää sen kimmoisuutta ja kiinteyttä ja saa sinut näyttämään luonnollisen raikkaalta ja nuorekkaalta. Restylane Vital tehdään sarjahoitona kerran kuukaudessa, yhteensä kolme hoitokertaa.

Kuvia ennen ja jälkeen


Kuvia ennen ja kolmen Restylane -hoitokerran jälkeen. Näet kuvat isompana klikkaamalla pikkukuvaa.

Ennen ja Restylane-hoidon jälkeen Ennen ja Restylane-hoidon jälkeen Ennen ja Restylane-hoidon jälkeen Ennen ja Restylane-hoidon jälkeen Ennen ja Restylane-hoidon jälkeen Ennen ja Restylane-hoidon jälkeenPlasmageeli juonteiden täyttöön ja kudosten nuorentumiseenAutologinen solujen siirto eli plasmageeli juonteiden täyttöön ja kudosten nuorentumiseen on uusi upea menetelmä jonka avulla ihoasi voidaan nuorentaa sekä uudistaa käyttämällä oman veresi ainesosaa - plasmaa.

Nämä veren ainesosat muodostavat nimen PRP, suomennettuna verihiutaleplasma. PRP fraktio sisältää verihiutaleita, kantasoluja ja kasvutekijöitä. Kun niitä ruiskutetaan ihoosi, nämä edellä mainitut ainesosat tuottavat uutta kollageenia injektioalueella. Omien siirrettyjen solujen aiheuttama prosessi johtaa pitkäaikaiseen ihon kudosten nuorentumiseen. Tämä tekniikka on ollut jo pitkään käytössä mm. plastiikkakirurgiassa, hammashoidossa ja ortopediassa.

Ennen varsinaista toimenpidettä sinulta otetaan verta 10-20 ml veriputkeen. Verinäytteen otto on täysin samanlainen kuin yleensäkin laboratoriossa otettava verinäyte. Sen jälkeen erottelemme verestä plasman eli fraktiot. Tässä menee noin 15 minuuttia jonka jälkeen plasma ruiskutetaan ihon pinnan alle niihin alueisiin, joissa on juonteita tai ryppyjä, tai ihosta on kudos vähentynyt. Hoidon jälkeen Tulokset näkyvät heti. Hoidon myötä ihosi nuorentuu ja vahvistuu asteittain.

Hoidon tulokset ovat hyvin pitkäkestoisia, jopa 1-1,5 vuotta. Täydentäviä hoitoja suositellaan hoidon ylläpitämiseksi. Hoidossa ei siis käytetä mitään ulkopuolista ainetta, vain omaa plasmaasi.

Tässä hoitomenetelmässä otetaan huomioon kaikki elimistön paranemiseen liittyvät mekanismit. Esimerkiksi haavojen paranemisessa monet verisolut tulevat haavan, kuten verihiutaleet. Eli hoito on hyvin luonnollinen ja komplikaatioita ei tarvitse pelätä vierasaineiden suhteen, koska kaikki on kehosi omia tuotteita.

Hoidettavat alueet • Silmien ympäristön juonteet ja tyhjentyneet kudokset

 • Otsan juonteet

 • Suun ympäristön juonteet ja huulten täyteläistäminen

 • Koko kasvojen ja kaulan alue

 • KädetHoitoa ei voida tehdä verenohennushoidon aikana (Marevan tai hepariini) tai jos sinulla on joku seuraavista sairauksista:

 • Yleisinfektio

 • Trombosytopenia

 • Verihiutalesairaudet

 • Krooninen maksasairaus

 • Verihiutaleiden vähyys eli trombosytopenia